Du har städat på fel sätt hela livet

Japp, titeln stämmer. Du har med största sannolikhet städat på helt fel sätta hela ditt liv, om du inte är ett av de få undantagen som läser den här artikeln. Tekniskt sätt har du kanske städat helt korrekt, du har fått bra resultat och haft en skinande rent hem. Men du har inte städat från rätt ställe inom dig. Inte med rätt känsla eller kärlek till städningen, du har fokusera helt på teknik och resultat, vart avskärmad från den riktiga städningen som pågår bakom tekniken och resultatet.

Det finns ett sätt att städa som är större än städning

Att städa är en konstform med alberts städservice, fråga bara de bästa anställda på städfirma. De har uppnått en nivå av städning som är bortom denna värld. De är fulländade konstnärer som arbetar på städfirma och älskar det. Det är en balansgång mellan avslappning och perfekt teknik, efter en dag på jobbet är dessa städare och städerskor mer avslappnade än när de kom till jobbet innan hemstädning. Hur är det möjligt? Jo de städar från rätt ställe, de känner känslan för din hemstädning först och främst. Känslan av att existera som gör att jobbet på städfirma och hemstädning hamnar i andra hand och inte tas på fullaste allvar. Jobbet tas fortfarande på allvar och de utförs ofta mycket bättre än av dem som fokuserar enbart och resultat och teknik. Det är som en konstnär, en duktig konstnär förlitar sig inte enbart på teknik, konstnären lär sig teknik men förlitar sig på något annat för att skapa mästerverk inom hemstädning. Teknik för sig självt är oanvändbart, eller åtminstone inte något som går att njuta av när man använder den.

Fokusera på städningen i sig

Lämna alla tankar om att bli färdig med städningen, fokusera på varje sekund du städar för sig i städhjälp i stockholm. Känn moppen mot golvet, torka och skölj. Gör inget annat än städhjälp. Tänk inget annat. Bara städa och njut av upplevelsen av att vara närvarande med städningen. Du kan inte uppleva något annat just den stunden så varför skall du försöka rymma från städhjälp? Du kommer fortfarande stå och städa fast inte göra det fullt ut vilket gör att du krymper som varelse och får mindre inspiration i livet. En fulländad stund av städning kan verkligen skänka inspiration för en senare stund.